ΝΕΑ

Σπύρος Μπιμπίλας : Βρήκα ηθοποιό ημιθανή σπίτι της, την πρόλαβα

Με τη σεξουαλική βία στον καλλιτεχνικό χώρο καταπιάστηκε χθες το Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Καλεσμένος ήταν ένα από τα πρόσωπα των ημερών, ο πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας, που μίλησε για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο της Τέχνης.

Μάλιστα ο κ. Μπιμπίλας συγκινήθηκε όταν μίλησε για τη βοήθεια που προσέφερε σε μία φίλη του ηθοποιό, η οποία κόντεψε να πεθάνει.

«Από την αρχή της πανδημίας είμαι από το πρωί ως το βράδυ έξω, προσέχοντας πάρα πολύ, για να μοιράζω τρόφιμα, να διοργανώνω τις φιλανθρωπικές δράσεις του ταμείου αλληλοβοηθείας, να πουλάω σπίτι σπίτι το ημερολόγιο του σωματείου για να μαζέψουμε λεφτά, να βοηθάω τους γεροντότερους ηθοποιούς οι οποίοι είναι τώρα είναι και στα γηροκομεία και δεν μπορώ να πάω να τους βρω. Να σκεφτείτε ότι βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της και κατάφερα να την πάμε σε γηροκομείο γιατί θα είχε πεθάνει» είπε στον Αντώνη Σρόιτερ.

«Ήταν μόνη της μέσα στο σπίτι και επειδή ανησύχησα, γιατί πέντε μέρες δεν απαντούσε, την πρόλαβα» πρόσθεσε και έκανε μια παύση. «Τελοσπάντων. Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και δεν δέχομαι κανείς να παίζει με το συναίσθημα μου. Κανείς. Για αυτό και ο κύριος συνήγορος, αυτός που εύκολα καταδικάζει ανθρώπους, τώρα εμένα και τον Καπουτζίδη και δεν ξέρουμε και ποιον άλλον θα καταδικάσει, καλό θα είναι να σκεφτεί πριν αρχίσει να τα κάνει αυτά τα πράγματα». 

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *