ΝΕΑ

Παύλος Χαϊκάλης : Γιατί «εξαφανίστηκαν» οι κατηγορίες για τον ηθοποιό;

Από τη γριά «Μήτσι» στους Δέκα Μικρούς Μήτσους, τον «Μιμάκο» στο 50-50 αλλά, τον διαχειριστή στο σίριαλ «Η πολυκατοικία», τη συμμετοχή του στην ταινία «Safe Sex» του 1999 αλλά και το υπουργιλίκι ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης άρχισε ξαφνικά να βρίσκεται στο στόχαστρο καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση.

Ποιος είναι όμως ο 55χρονος ηθοποιός που, κατά δήλωσή του, ανέλαβε να «δροσίσει την καυτή πατάτα» του Ασφαλιστικού;

Πώς έφτασε ένας κωμικός με χόμπι την αστρολογία να αναλαμβάνει ένα «πυρηνικό» χαρτοφυλάκιο της διακυβέρνησης της χώρας υπό την τότε κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ;

Και τελικά πώς ένας ηθοποιός να εμπλέκεται σε περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης;

Κύμα καταγγελιών κατά Χαϊκάλη

«Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα ακούγοντας τις καταγγελίες» είχε δηλώσει ο Παύλος Χαϊκάλης, αναφερόμενος στα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας εκείνη την περίοδο και είχαν αρχίσει να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.

Τότε, όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγες ημέρες αργότερα, ο ίδιος θα βγει σε συνέντευξή του για να παραδεχτεί δημοσίως ότι ήταν αυτός ο άνθρωπος που κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση η Ηλιανά Αραβή. 

Ίσως η εξήγηση κρύβεται στα όσα δήλωσε εκείνη την ημέρα. Ίσως δηλαδή, «ένα αρσενικό παλαιάς κοπής» όπως τόνισε πως είναι ο ίδιος, δεν αντιλήφθηκε ποτέ ότι έκανε κάτι κακό. Την υπόθεση της καταγγελίας του, επιχείρησε να την περάσει «αναίμακτα» για τον ίδιο και την εικόνα του ζητώντας συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή και την οικογένειά της.

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *