ΝΕΑ

Ηλίας Βαλάσης: «Πιστεύω πολύ στο Θεό, τη γυναίκα μου τη “σταύρωσα”»

Στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε συνέντευξη ο Ηλίας Βαλάσης, ο οποίος εξομολογήθηκε ανοικτά πως είναι ένα κακοποιημένο παιδί.

«Ήταν επιλογή μου να πάω στα ΟΥΚ, για να πας στην κόλαση, εσύ αποφασίζεις. Μου έλειπε πολύ να έχω αδέρφια, να έχω ομάδα, να είμαι μέσα σε μια οικογένεια, μου έλειπε πολύ. Δεν έχω μεγαλώσει πολύ με οικογένεια, όπως έχετε μεγαλώσει οι υπόλοιποι, είμαι ένα κακοποιημένο παιδί. Είμαι από μηδέν, όχι μόνο εγώ, όλοι οι άνθρωποι που υπήρξαν γύρω μου. Σου κάνει παράξενο; Σε ένα σχολείο που ήμασταν 150 παιδιά, τα 120 ήταν στην ίδια φάση με εμένα. Γιατί να υπάρχει συγκάλυψη στην οικογένεια; Χτύπησες τα παιδιά; Στον εισαγγελέα. Δεν με νοιάζει αν είσαι άντρας μου», είπε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο Ηλίας Βαλάσης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ήμουν ένας άνθρωπος με κατεστημένα, πλέον δεν χρειάζεται να μεθύσω για να είμαι ο εαυτός μου. Αν δεν έπινα, δεν λειτουργούσα. Δεν μπορούσα να πω σ’ αγαπώ ή μου λείπεις. Το θέατρο με βοήθησε πολύ να είμαι ο εαυτός μου. Πιστεύω πολύ στο Θεό, τη γυναίκα μου τη “σταύρωσα”».

Για το Survivor και τη Φάρμα, ο Ηλίας Βαλάσης είπε: «Στο Survivor υπήρχαν άνθρωποι που αν έμπαινες σε κλουβί με άγρια ζώα είχες περισσότερες πιθανότητες να βγεις σώος. Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Με το κόψε ράψε στο μοντάζ βγήκε ο κακός. Για πάνω από έξι μήνες είχα τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το σπίτι μου και έβγαινα από την πίσω πόρτα. Αισθάνθηκα πολύ αδικημένος για την αποχώρησή μου από το Survivor. Ως παρουσιαστή στη Φάρμα δεν με υπερασπίστηκαν ώστε να με καθιερώσουν».

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *