ΝΕΑ

Μέγκαν – Χάρι: Θα δώσουν τη χαριστική βολή στο Μπάκιγχαμ;

Στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί και πάλι το παλάτι του Μπάκιγχαμ, αφού την ώρα που ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος δίνει μάχη για τη ζωή του, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να πουν στον κόσμο όλα όσα πέρασαν στο παλάτι.

Το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να διασύρει το παλάτι με κάθε κόστος εξάλλου τα έχουν χάσει όλα, όπως λέει η Μέγκαν Μαρκλ σε απόσπασμα της συνέντευξης στην Όπρα Γουΐνφρεϊ.

Ωστόσο, το timing δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο, αφού την ίδια ώρα ο παππούς του πρίγκιπα Χάρι, ο 99χρονος Φίλιππος βρίσκεται στο νοσοκομείο με καρδιολογικό πρόβλημα και χθες έκανε επέμβαση στην καρδιά του.

Έξαλλοι οι royal fans

Οι royal fans είναι έξαλλοι με τον πρίγκιπα Χάρι ο οποίος δείχνει εντελώς αναίσθητος για τον παππού του και την περιπέτεια με την υγεία του.

Ό,τι κι αν έχει συμβεί, όσο κι αν έχουν αδικήσει τον ίδιο και τη Μέγκαν Μαρκλ, σίγουρα δεν έχει μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ζωή…

Όπως λένε πολλοί βασιλικοί εμπειρογνώμονες, το ζευγάρι θα μπορούσε να είχε πατήσει pause στην προβολή της συνέντευξης, μέχρι να περάσει το πρόβλημα υγείας του Φιλίππου.

Ενδεχομένως να μην αξιολόγησαν ως τόσο σοβαρό το πρόβλημα υγείας του Φιλίππου, και πλέον είναι αργά και δεν υπάρχει περιθώριο αλλαγής της ημερομηνίας προβολής της συνέντευξής τους.

Η Μέγκαν Μαρκλ κατηγορεί το Μπάκιγχαμ ότι «διαιωνίζει ψεύδη»

Στο μεταξύ η Μέγκαν Μαρκλ, κατηγόρησε τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ότι «διαιωνίζουν ψεύδη» για την ίδια και το σύζυγό της.

Απόσπασμα της συνέντευξης δόθηκε στη δημοσιότητα, μερικές ώρες αφού τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξέφρασαν τη «μεγάλη ανησυχία» τους για δημοσιεύματα στην εφημερίδα Times, σύμφωνα με τα οποία βοηθοί που εργάζονταν για την Μέγκαν πριν από δύο χρόνια, δέχθηκαν μπούλινγκ απ’ αυτήν.

Ο Χάρι και η Μέγκαν εξέδωσαν δήλωση αρνούμενοι πως παρενόχλησε ή εκφόβισε οποιονδήποτε. «Πώς αισθάνεσθε που το παλάτι θα σας ακούσει να λέτε σήμερα τη δική σας αλήθεια;», ρωτάει η Γούνφρεϊ την Μέγκαν στο απόσπασμα της συνέντευξης.

Η Μέγκαν απαντά:

«Δεν ξέρω πώς είναι δυνατό να περίμεναν ότι έπειτα απ’ όλον αυτό τον καιρό θα καθόμασταν σιωπηλοί, εφόσον υπάρχει ένας ενεργός ρόλος που «Η Εταιρεία» παίζει διαιωνίζοντας ψεύδη για μας».

Η Εταιρεία (The Firm) είναι η ονομασία που η βρετανική βασιλική οικογένεια χρησιμοποιεί μερικές φορές για να περιγράψει τον εαυτό της.

«Και αν αυτό εμπεριέχει τον κίνδυνο να χάσουμε πράγματα, θέλω να πω πως ήδη έχουν χαθεί πολλά», πρόσθεσε η ίδια.

Η συνέντευξη είχε ηχογραφηθεί πριν από το δημοσίευμα της εφημερίδας The Times.

Ανώνυμη πηγή που επικαλούνται οι Times ανέφερε ότι ένας βοηθός του Χάρι και της Μέγκαν διαμαρτυρήθηκε τον Οκτώβριο 2018 υποστηρίζοντας ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε κάνει μερικούς από τους βοηθούς της να κλάψουν και είχε μεταχειρισθεί άλλους τόσο άσχημα ώστε παραιτήθηκαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Χάρι είχε ζητήσει από τον βοηθό, ο οποίος έχει πλέον φύγει από το προσωπικό τους, να αποσύρει την προσφυγή με αποτέλεσμα αυτή να μην προχωρήσει ποτέ.

Οι Times ανέφεραν, πως μια προσφυγή για παρενόχληση βοηθών είχε κατατεθεί τον Οκτώβριο 2018 από τον Τζέισον Κνάουφ, τότε γραμματέα επικοινωνίας του Χάρι και της Μέγκαν.

Η δούκισσα του Σάσεξ «θλίβεται από την τελευταία αυτή επίθεση εναντίον του προσώπου της, πόσο μάλλον που η ίδια υπήρξε θύμα παρενόχλησης και εμπλέκεται στη στήριξη εκείνων που έχουν υποστεί πόνο και τραυματικά γεγονότα», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού.

Το Μπάκιγχαμ θα εξετάσει τις κατηγορίες παρενόχλησης σε βάρος της Μέγκαν Μαρκλ

Εκφράζοντας την «ανησυχία» του, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως θα εξετάσει τις κατηγορίες παρενόχλησης σε βάρος της Μέγκαν Μαρκλ, της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι, την εποχή που ζούσε στους κόλπους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, τις οποίες αποκάλυψε η εφημερίδα The Times.

«Είμαστε ξεκάθαρα πολύ ανήσυχοι από τις κατηγορίες στους Times μετά τους ισχυρισμούς που έκαναν πρώην εργαζόμενοι του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ», επισημαίνουν τα βρετανικά ανάκτορα σε ένα δελτίο Τύπου.

«Κατά συνέπεια, η ομάδα μας ανθρωπίνων πόρων θα εξετάσει τις συνθήκες που αποκαλύφθηκαν στο άρθρο», συμπληρώνεται.

«Τα μέλη του προσωπικού, που ενεπλάκησαν εκείνη την εποχή, περιλαμβανομένων όσων αποχώρησαν από τον βασιλικό οίκο, θα κληθούν να συμμετάσχουν για να δούμε εάν μπορούν να αντληθούν διδάγματα», συνεχίζει η ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας πως το Μπάκιγχαμ «δεν ανέχεται και δεν θα ανεχθεί την παρενόχληση στον χώρο εργασίας».

πηγή

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *