ΝΕΑ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Σπυροπούλου: “Από τη στιγμή που δείχνεις στον κόσμο πως αγνοείς τα μέτρα και πας ταξίδι…”

Στιγμές χαλάρωσης πέρασαν πρόσφατα στην Αράχωβα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Η παρουσιάστρια έκανε ωστόσο κάποιες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς η χώρα βρίσκεται σε lockdown και απαγορευονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά από τις αντιδράσεις, απενεργοποίησε τα σχόλια στο Instagram.

Σχολιάζοντας το ταξίδι της παρουσιάστριας στην Αράχωβα το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Αφροδίτη Γραμμέλη, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρές.

«Σε μια περίοδο όπως στην πανδημία, ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε βλάπτει. Από τη στιγμή που το μοιράζεσαι και δείχνεις στον κόσμο πως αγνοείς τα μέτρα και πας ταξίδι, μην κλειδώνεις τα σχόλια. Το δείχνεις το προωθείς, ανεβάζεις τα stories σου, περνάς πολύ ωραία, μπράβο σου. Είσαι γνωστό πρόσωπο, ο κόσμος σε ακολουθεί, άφησε τον να πει τη γνώμη του. Αν δε θες το κακό σχόλιο που θα έρθει σίγουρα στην προκειμένη περίπτωση μην το δημοσιοποιείς. Κράτησε το για τον εαυτό σου. Αλλά είναι και πάρα πολύ άνθρωποι που έχουν κλειδωμένα τα σχόλια στο Instagram και δέχονται μόνο τις καλές κριτικές, ενώ οι ίδιοι έχουν το βήμα να κάνουν να κάνουν και τη δική τους κακή κριτική ενίοτε» είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Κατόπιν η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε: «Ίσως η κα. Σπυροπούλου θα έπρεπε να καταλάβει πως είναι άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου. Να αγνοείς πως στη χώρα αυτή τη στιγμή μετράμε αυτή τη στιγμή περίπου 3.000 κρούσματα, νεκρούς και είναι πλήρη τα νοσοκομεία και όχι τα ξενοδοχεία… Δε θέλω να πιστέψω πως αυτά είναι stories αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας. Γιατί είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχει κάνει».

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *