ΝΕΑ

Κατερίνα Ζαρίφη – Πως έχασε 18 ολόκληρα κιλά μέσα σε λίγους μήνες

Η Κατερίνα Ζαρίφη κατάφερε να χάσει 18 ολόκληρα κιλά και χαίρεται τον καινούργιο της εαυτό, ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media.

Η παρουσιάστρια και συγκάτοικος της Μαρίας Σολωμού και της Ντορέττας Παπαδημητρίου στις Roomies, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» για το πως κατάφερε να ξεφορτωθεί τα 18 κιλά που τη βάραιναν.

Η Κατερείνα Ζαρίφη συμβουλεύει όσες θέλουν να αδυνατίσουν, ν’ απευθυνθούν σε ειδικό
«Είμαι πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει βάρος, χάνει βάρος. Αυτήν τη στιγμή είμαι μείον 18 κιλά. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο διατροφολόγο ή διατροφή που ακολουθώ. Να πω στα κορίτσια ότι αν θέλουν να το κάνουν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικού», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο κορονοϊός η αιτία για να χάσει βάρος η Κατερίνα Ζαρίφη

Εξομολογήθηκε ότι αιτία για να χάσει βάρος και να προσέξει ιδιαίτερα τη διατροφή της στάθηκε η περιπέτεια υγείας της με τον κορονοϊό. «Εγώ μετά τον κορονοϊό, επειδή το στομάχι ήταν έτσι κι έτσι, σταμάτησα να τρώω junk food και είπα όσο τρέχω στη δουλειά δεν θα επιβαρύνω τον εαυτό μου με βαρύ, λιπαρό φαγητό».

πηγη : enimerotiko.gr

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *