ΝΕΑ

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Θυσιάστηκα και μπήκα στο Big Brother – Στον τελικό ήμουν σε κατάσταση σοκ»

Μετά από δύο μήνες που βγήκε νικήτρια στο Big Brother, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night Show και μίλησε για το ριάλιτι, τους συμπαίκτες της και τους επικούς καυγάδες τους!

Η Άννα Μαρία είπε για το Big Brother: «Έδωσα σε όλους ευκαιρίες στα παιδιά και πολύ χρόνο για να με μάθουν. Μιλάω στο τηλέφωνο με τον Παναγιώτη τη Ράνια, το Χρήστο. το Νίκο. Με το Χρήστο μιλήσαμε στο τηλέφωνο και είπαμε τα παράπονά μας. Όλα μπορούν να συμβούν σε ένα παιχνίδι να ερωτευτούν κάποιοι. Το “κόσμε μου” το ένιωσα και το είπα. Δεν το περίμενα ότι θα ήμουν η νικήτρια του Big Brother. Στον τελικό ήμουν σε σε κατάσταση σοκ…»

Και συνέχισε λέγοντας: «Είπα θα θυσιαστώ και θα μπω στο Big Brother. Ήθελα να περάσω κάποια μηνύματα. Και τα κατάφερα. Μίλαγα ακατάπαυστα γιατί ήθελα να με ακούει ο κόσμος. Έτσι επικοινωνούσα με τον κόσμο.»!

Και υπογράμμισε: «Η γνώση είναι δύναμη. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να μαθαίνει πολλά πράγματα γι΄ αυτό φοίτησα στη σχολή δημοσιογραφίας του Αnt1. Eίμαι δικηγόρος και φωνάζω ότι αγορεύω γι’ αυτό και έχω βγάλει κάλο στις φωνητικές μου χορδές.

Η δικηγορία: Μέχρι τώρα δεν έχω αναλάβει κάποια δύσκολη υπόθεση. Συνήθως διαζύγια αναλαμβάνω. Όταν υπάρχουν παιδιά προσπαθώ να πείσω το ζευγάρι να μη χωρίσει.»!

Όσο για τον ιδανικό άντρα είπε: «Θέλω να κάνω ανοιχτό γάμο. Δεν έχω βρει τον ένα και μοναδικό που ψάχνω. Είμαι αυστηρός άνθρωπος. Δύσκολα ερωτεύομαι. Μόλις τον δω μου κάνει κλικ… «κεραυνοβολίζομαι». Ο άντρας θέλω να είναι ευαίσθητος και δυνατός χαρακτήρας αλλά πάνω απ’ όλα να έχει καλή καρδιά. Έχω δεχτεί πρόταση γάμου αλλά δεν ήταν το σωστό timing. Ήταν καλό παιδί. Δεν έφταιγε εκείνος. Έφταιγαν οι καταστάσεις.»!

Όσο για το εάν θα έκανε εκπομπή στην τηλεόραση, δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: « Δεν έχω σκεφτεί να γίνω παρουσιάστρια αλλά ο κόσμος το σκέφτεται για μένα. Μου στέλνουν μηνύματα αγάπης και με ρωτάνε πότε θα με δούνε στην τηλεόραση»!

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *