ΝΕΑ

Κώστας Βουτσάς: 1 χρόνος από τον θάνατό του – Τα δύο διαφορετικά μνημόσυνα στην μνήμη του

Κώστας Βουτσάς – Ένας χρόνος συμπληρώθηκε στις 26 Φεβρουαρίου από τον θάνατο του πολυαγαπημένου ηθοποιού  Κώστα Βουτσά και την Κυριακή 28/2  πραγματοποιήθηκαν δύο διαφορετικά μνημόσυνα στη μνήμη του.

Το πρώτο τελέστηκε από τη σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού στην εκκλησία του Άγιου Χαράλαμπου στα Ιλίσια. Στο πλευρό της κ. Κατσαβού βρέθηκαν η Ντόρα Δούμα, ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Σπύρος Θεοδόσης.

Μάλιστα η ηθοποιός ανέβασε και σχετική φωτογραφία στα social media αμέσως μετά το μνημόσυνο.

Μνημόσυνο τέλεσε και η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία με τον σύζυγό της και την κόρη τους.

Κώστας Βουτσάς – Η Θεοδώρα Βουτσά βρίσκεται αυτό το διάστημα στη Σιγκαπούρη και εκεί θέλησε να τελέσει το μνημόσυνο του πατέρα της, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως.

Κώστας Βουτσάς

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *