ΝΕΑ

Νέες περιπέτειες για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Υποφέρει από σοβαρές κρίσεις πανικού

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει τοnassosblog, ο γνωστός ηθοποιός που έχει βρεθεί στο επίκεντρο καταγγελιών για παρενόχληση, υποφέρει από κρίσεις πανικού.

«Ο ηθοποιός παραμένει κλεισμένος στο δωμάτιο του. Μάλιστα η νύχτα ήταν πολύ άσχημη μιας και πέρασε μια ακόμη κρίση πανικού. Μαθαίνω πώς είναι σε ήπια καταστολή και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Δεν ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν και η γυναίκα του είναι εκείνη που

έχει επικοινωνία με τους δικηγόρους του αλλά και με συνεργάτες και φίλους που τον στηρίζουν. Το κινητό τηλέφωνό του είναι κλειστό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νάσος Γουμενίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέτρος Φιλιππίδης νοσηλεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο «Υγεία» με συμπτώματα εγκεφαλικού, όπως ανέφερε ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Πηγη -https://www.diaforetiko.gr/nees-peripeteies-gia-ton-petro-filippidi-ypoferei-apo-sovares-kriseis-panikoy/

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *