ΝΕΑ

Κατερίνα Διδασκάλου: Φιλοξενώ στο σπίτι μου έναν άστεγο

Όσα είπε η δημοφιλής ηθοποιός για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου αλλά και τη δική της προσωπική εμπειρία …

Η Κατερίνα Διδασκάλου απολαμβάνει τα τελευταία δύο χρόνια μέσα από τις Άγριες Μέλισσες την αναγνώριση της από το τηλεοπτικό κοινό. Η καταξιωμένη ηθοποιός υποδύεται στην σειρά τη Μυρσίνη Σεβαστού. Η ίδια σε τηλεοπτική συνέντευξη ξετύλιξε το κουβάρι της προσωπικής της διαδρομής και μίλησε για όλα. 

Τα παιδικά της χρόνια και τους δύο υπέροχους γονείς της, το θέατρο, την αγάπη της για το περιβάλλον αλλά και τον άστεγο που τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί στο σπίτι της. Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στη θύελλα που έχει ξεσπάσει με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος.

Η ίδια μεταξύ άλλων δήλωσε, «Θυμάμαι τους γονείς μου να τραγουδάνε συνέχεια όχι βέβαια επαγγελματικά. Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, ήταν ήδη έτοιμος. Η μητέρα μου μου είπε ότι είναι κρίμα να πάνε χαμένοι τόσο καλοί βαθμοί. Στα 14 μου κατάλαβα ότι θα γίνω ηθοποιός.

Έχω φτιάξει μια μικρή γωνίτσα σε έναν άστεγο και μένει ακόμα στο σπίτι μου. Τον είδα πριν από 7 χρόνια κάνοντας βόλτα στην Ακρόπολη. Ζούνε μέσα στο δάσος. Ο κύριος αυτός μου έκανε εντύπωση, γιατί φρόντιζε 4 σκυλιά και είχε πάντα κάτι να προσφέρει. Χρήματα δεν δεχόταν ποτέ. Μόνο φαγητό για εκείνον και τα σκυλιά του. Μας δίδαξε πολλά και εμένα και τα παιδιά μου» .

Πηγή: https://almaradio.gr/katerina-didaskalou-agriew-melises/

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *