Δηλώσεις - Ρεπορτάζ Παραστάσεων

Έλαμψε Το Παλλάς Από τις εμφανήσεις Των Επωνύμων Στην επίσημη πρεμιέρα ”Αρσενικό Με Παλιά Δαντέλλα”

Όλοι οι Έλληνες celebrities βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα, στο Θέατρο Παλλάς  για να απολαύσουν την μαύρη κωμωδία <<ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΔΑΝΤΕΛΑ>> σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή!

Το «παρών» έδωσαν οι: Ζέτα ΜακρυπούλιαΑντώνης ΛουδάροςΒίκυ ΣταυροπούλουΓιάννης ΜπέζοςΝαταλία ΤσαλίκηΜαρία ΝαυπλιώτουΒασίλης Χαραλαμπόπουλος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Σύλβια ΔεληκούραΟρφέας Παπαδόπουλος, Βάνα Μπάρμπα, Calliope, Γιάννης Λάτσιος, Γιάννης Ζουγανέλης,Δούκισσα ΝομικούΓιώργος ΘεοφάνουςΜαρία ΜπεκατώρουΤάκης ΖαχαράτοςΚατερίνα Γκαγκάκη, Κάτια Δανδουλάκη, Μαρία Μπακοδήμου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Λιάγκας, Νάντια Κοντογεώργη,Θέμης ΓεωργαντάςΦαίη ΞυλάΛάκης ΓαβαλάςΚώστας Ευρυπιώτης, Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίνα Αδαμάκη,Γιώργος Κωνσταντίνου και πολλοί άλλοι.

Στο Athens Art Τheater και στην Άννα Χατζή με τα καλύτερα λόγια  για την παράσταση, τους πρωταγωνιστές και όλους τους συντελεστές της μίλησαν οι: Γιώργος Κωνσταντίνου, Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, Αντίνοος Αλμπάνης, Δημήτρης Μαυρόπουλος και η Άβα Γαλανοπούλου. Επίσης αναφέρθηκαν στα δικά τους επαγγελματικά σχέδια τα οποία ετοιμάζουν το καλοκαίρι αλλά και για την ερχόμενη σεζόν. 

Αναλυτικά: 

Ο Δημήτρης Μαυρόπουλος μετά τον επιτυχημένο << Φον Δημητράκη >> που όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, θα βρίσκεται το καλοκαίρι δίπλα στον Πέτρο Φιλιππίδη με το έργο <<Ηλέκτρα>>  του Σοφοκλή σε παρωδία, του οποίου τη διασκευή έχουν αναλάβει οι Αλέξης Καλλίτσης και Άννα Παναγιωτοπούλου. Μαζί τους ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Κρατερός Κατσούλης και ακόμη 3 ηθοποιοί οι οποίοι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Η Άβα Γαλανοπούλου ετοιμάζεται για το θερινό θέατρο Λαμπέτη , με τη κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου καιτουΧρήστου Γιαννακόπουλου <<Ούτε Γάτα , ούτε ζημιά>>. Συμπρωταγωνιστές της θα είναι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης,ο Κώστας Ευρυπιώτης, η Μαρία Κατσανδρή κ.α. 

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μας είπε πως θα βρίσκεται στο Θέατρο Ελληνικός Κόσμος, στην Παράσταση << Ημέρωμα της Στρίγκλας>> σε σκηνοθεσία της  Φωτεινής Μπαξεβάνη.  

Ενώ η  Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα , που ετοιμάζει το καλοκαίρι. 

Όσο για τον Γιώργο Κωνσταντίνου δεν μας ανακοίνωσε τα σχέδια του.

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *