ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 2013-2014

«ΤΕΤΟΙΟ SOLD OUT ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΔΕΙ»

Ο πρωταγωνιστής Βασίλης Χαραλαμπόπουλος των Φετινών «Βατράχων» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι, μίλησε στο Athens Art Theater και στην Άννα Χατζή για την παράσταση , την περιοδεία , τον κόσμο, το θέατρο και την ερχόμενη σεζόν.

Είναι συνεχόμενη χρονιά που πρωταγωνιστείς σε Αριστοφανική κωμωδία. Τυχαίο;

Τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο.

Αυτοί οι ρόλοι είναι δικές σου επιλογές;

Εξαρτάτε άλλες φορές ναι και άλλες όχι.. Φέτος το Εθνικό επέλεξε να κάνει αυτό το έργο με σκηνοθέτη τον «Γιάννη Κακλέα» και εμένα στο ρόλο του Διονύσου, δεν ήταν κάτι που το είχα προβλέψει. Οι ρόλοι του Αριστοφάνη είναι ωραίοι, περνάω υπέροχα και μου αρέσει που τον γνωρίζω περισσότερο κάθε φορά.

Πως πήγε η περιοδεία φέτος;

Η καλύτερη περιοδεία που έχω κάνει ποτέ από άποψη προσέλευσης κόσμου. Πραγματικά τέτοιο sold out δεν έχω ξαναζήσει. Το λέω αυτό γιατί έχω ζήσει επιτυχημένες παραστάσεις και εμπορικές από άποψη εισιτηρίων. Αυτό δεν το είχα ξανά δει , να είναι τελειωμένα τα εισιτήρια από νωρίς.

Είσαι από τους ηθοποιούς τους οποίους κάνουν μία και δύο παραστάσεις της σεζόν οι οποίες κερδίζουν την αγάπη και το χειροκρότημα του κόσμου. Τι είναι αυτό που καθορίζει την επιτυχία;

Τίποτα απολύτως. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλεύεις πολύ σκληρά προσπαθώντας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το τι θα είναι αυτό το αποτέλεσμα ποτέ δεν ξέρεις.

Έχεις παίξει αρκετούς κωμικούς ρόλους και ο κόσμος λατρεύει το χιούμορ σου. Θεωρείς τον εαυτός σου κωμικό ηθοποιό ή μπορείς να ερμηνεύσεις οποιονδήποτε ρόλο;

Αυτό που θεωρώ για τον εαυτό μου είναι πολύ πιο γενικό. Μ’αρέσει να είμαι κωμικός ηθοποιός και να περνάω καλά, αλλά δεν έχω μείνει ποτέ εκεί στην πορεία μου έχω κάνει και πράγματα τα οποία δεν αφορούν και τόσο την κωμωδία. Οπότε δέχομαι και μου αρέσουν τα πάντα!

Που θα σε δούμε φέτος;

Θα είμαι στον «Συρανό ντε Μπερζεράκ» Στο Πάνθεον.

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *