ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 2013-2014

«ΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥΣ»

Η Μαρία Καβογιάννη και η Καίτη Κωνσταντίνου μετά το τέλος της παράστασης «Λυσιστράτη» μίλησαν στο Athens Art Theater και στην Άννα Χατζή για την επιστροφή τους στο θέατρο, την  φετινή περιοδεία τους, τον κόσμο και το θέατρο!

Είχατε μία μικρή αποχή από το θέατρο τα τελευταία χρόνια. Πως νιώθετε που επιστρέψατε στο σανίδι;

Καβογιάννη: Νιώθω πολύ ευχάριστα. Ήταν δική μου η επιλογή να μείνω εκτός θεάτρου αυτό το διάστημα και όταν αισθάνομαι ότι είμαι έτοιμη να κάνω κάτι, το κάνω με πολύ μεγάλη χαρά.

Κωνσταντίνου: Δεν αισθάνομαι ότι έφυγα και επέστρεψα , απλά είμαι πολύ επιλεκτική στις δουλειές και προσπαθώ να κάνω πράγματα που μ’αρέσουν πολύ.

Ήταν τυχαία η επιλογή του ρόλου της «Λυσιστράτης»;

Καβογιάννη: Πρόταση μου έγινε, αλλά με ιντριγκάρισε ο ρόλος και έτσι δέχθηκα με χαρά να το κάνω!

Είχατε ένα ατύχημα και μάλιστα λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης. Πως επηρέασε αυτό την ψυχολογία σας;

Ήταν πολύ δύσκολο , αλλά αυτό μου έδωσε δύναμη και κατάλαβα ότι ο άνθρωπος μπορεί να τα καταφέρει τελικά όταν πιστεύει σε κάτι και του αρέσει αυτό το οποίο κάνει.

Είστε από τις ηθοποιούς τις οποίες ο κόσμος έχει αγαπήσει διότι του κάνετε συντροφιά καθημερινά εδώ και χρόνια από γνωστές καθημερινές σειρές. Πως σας υποδέχονται οι άνθρωποι στην επαρχία;

Καβογιάννη: Νομίζω πως σε όλους τους ηθοποιούς ο κόσμος στην επαρχία είναι δεκτικός διότι όλοι οι ηθοποιοί πολύ καλοπροαίρετα πάμε στην επαρχία και μας είναι πολύ ευχάριστο να είμαστε κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν θέατρο. Είναι πολύ δημιουργικό όλο αυτό. Δηλαδή το γεγονός ότι οι άνθρωποι της επαρχίας βλέπουν θέατρο με αυτές τις συνθήκες , εφόσον δε μπορούν να παρακολουθήσουν το χειμώνα και είναι πολύ θετικό. Και πιστεύω ότι όλοι οι ηθοποιοί αντιμετωπίζονται θετικά.

Κωνσταντίνου: Ο κόσμος είναι ο ίδιος , απλά σε κάποιες πόλεις που πήγαμε, επειδή οι άνθρωπο διψάνε για θέατρο, δεν είναι συνηθισμένοι στις θεατρικές παραστάσεις όντως ήταν πιο εκδηλωτικός.

Έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στα θεατρικά έργα ; σας αρέσουν περισσότερο τα αρχαία κείμενα;

Καβογιάννη: Δεν ξεχωρίζω κάποιο. Μ’αρέσουν τα καλά έργα!

Κωνσταντίνου: Προτιμώ όλες τις καλές παραστάσεις ,τους καλούς ρόλους και τα καλά έργα.

Θα σας δούμε κάπου το χειμώνα;

Καβογιάννη: Ακόμα είμαστε σε συζητήσεις οι οποίες δεν έχουν πάρει ακόμα μορφή!

Κωνσταντίνου: Δεν ξέρω ακόμα.

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *