ΝΕΑ

H εκπομπή που κόβεται στο MEGA

Η αυλαία έπεσε νωρίς για τον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Γιάννη Ζουμπουλάκη στο MEGA καθώς η εκπομπή τους κόβεται. Αιτία ο κορονοϊός; Τι εννοώ;Οι δυο τους κάθε Πέμπτη μεσάνυχτα παρουσίαζαν την εκπομπή «Σινεμά στη Σέντρα». Σε αυτήν οι τηλεθεατές ενημερώνονται για τις τελευταίες κυκλοφορίες στις κινηματογραφικές αίθουσες ενώ απολάμβαναν την κριτική και τον σχολιασμό ανθρώπων που αγαπούν το σινεμά.

Όμως εξαιτίας της ακύρωσης των προβολών των ταινιών στους κινηματογράφους, η εκπομπή “Σινεμά στη Σέντρα” δεν θα μεταδοθεί αυτή την Πέμπτη.Και κανείς δεν γνωρίζει αν θα επιστρέψει ή αν οι δυο τους θα αλλάξουν περιεχόμενο…

Πηγή: nassosblog

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *