ΝΕΑ

Το αντίο της Άννα Παναγιωτοπουλου στην Κατερίνα Ζιώγου

Η Κατερίνα Ζιώγου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών και η Άννα Παναγιωτοπούλου θέλησε να την αποχαιρετήσει.

Η τηλεοπτική της μητέρα στη θρυλική σειρά «Ντόλτσε Βίτα» έκανε δηλώσεις στο protothema.gr, όπου και αποκάλυψε πως το έμαθε, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την 49χρονη.

Αρχικά είπε: «Έπεσα από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκα πως έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο νωρίς. Δεν γνώριζα για την περιπέτεια της υγείας της, δεν μού είχε κάτι κάποιος από τους κοινούς γνωστούς μας. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Η Κατερίνα ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και μια εξαιρετική ηθοποιός απ’ αυτές που δεν συναντάς συχνά».

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά την εποχή που φτιαχνόταν το καστ του σίριαλ: «Την πρωτοείδα λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του “Ντόλτσε Βίτα” στο θέατρο, σε μια παράσταση που έπαιζε τότε στο πλευρό της Νόνικα Γαληνέα. Την γνώριζε, ο Αλέξανδρος Ρήγας, που είχε κάνει το σενάριο και την σκηνοθεσία, και με πήγε για να τού πω τη γνώμη μου. Ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλή και συμφώνησα αμέσως πως είναι η ιδανική επιλογή για το ρόλο της Ντορίτας» διηγείται χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Για το τι άνθρωπος ήταν η Κατερινα Ζιώγου, η ηθοποιός είπε: «Η Κατερίνα είχε έμφυτη ευγένεια και καλοσύνη. Δεν ήταν απλώς ευγενική στα τυπικά. Η ευγένειά της έβγαινε σε κάθε της κίνηση. Ήταν αξιοπρεπέστατη» μάς λέει η Άννα Παναγιωτοπούλου για να περιγράψει, αμέσως μετά, την πιο εσωστρεφή και ευαίσθητη πλευρά της μέσα από ένα άγνωστο περιστατικό: «Θυμάμαι κάποια στιγμή στα γυρίσματα ορισμένοι από τους ηθοποιούς, δεν έχει σημασία ποιοι, τής είχαν κάνει μια χοντρή πλάκα κι εκείνη στενοχωρήθηκε τόσο πολύ που ήθελε να φύγει από τη σειρά. Την έπιασα εγώ και τής είπα να μην δίνει σημασία σε σαχλαμάρες και να κάνει τη δουλειά της. ήταν μεν ευγενική με όλους, δεν κρατούσε ποτέ κακίες δεν ήθελε όμως και να τής συμπεριφέρονται με τρόπους που την ενοχλούν. Η αλήθεια είναι πως συχνά τής έδινα συμβουλές. Ήμουν πολύ προστατευτική απέναντί της. Την αγαπούσα και με αγαπούσε πολύ».

Πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *