ΝΕΑ

Η οικογένειά του Κώστα Βουτσά αρνήθηκε να γίνει η κηδεία του δημοσία δαπάνη .

Ο “αιώνιος έφηβος” του ελληνικού κινηματογράφου που σκόρπιζε απλόχερα το γέλιο δεν είναι πια μαζί μας και στην κηδεία του είδαμε πλήθος κόσμου. Σύμφωνα με την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA, το Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο καμία σχέση δεν έχει με τον Δήμο, προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα της κηδείας και να την κάνει δημοσία δαπάνη. 

Η οικογένεια τους ευχαρίστησε και τους προέτρεψε να κρατήσουν τα χρήματα και να τα δώσουν για κάποιο άλλο καλό σκοπό ή σε μια άλλη τελετή, κάπου που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Αυτό συνέβη γιατί σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Happy Day, o Κώστας Βουτσάς, είχε ήδη φροντίσει για τα έξοδα της κηδείας του.

Πηγή

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *