ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ

T E R R O R | παράταση παραστάσεων έως 7/4 λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης

T E R R O R.

Η παράσταση-φαινόμενο που συζητήθηκε όσο λίγες τη θεατρική σεζόν 2019 -2020, παίρνει παράσταση παραστάσεων λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης έως την Τρίτη 7 Απριλίου.

Το συγκλονιστικό δικαστικό θρίλερ του Γερμανού συγγραφέα Φέρντιναντ φον Σίραχ. έχοντας γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε εβδομήντα και πλέον σκηνές σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου, μετάφραση Ευαγγελίας A. Νάνου και διασκευή Μιρέλλας Παπαοικονόμου, με έναν εξαιρετικό θίασο πρωταγωνιστών: Κώστας Ανταλόπουλος, Στέλιος Δημόπουλος, Βάσω Καβαλιεράτου, Νάνσυ Μπούκλη, Βασίλης Παλαιολόγος και Γιάννης Στεφόπουλος. Αθώος ή ένοχος; Η τελική ετυμηγορία ανήκει στο κοινό της παράστασης.

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας στο: https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2004801.html και δείτε το video trailer εδώ https://www.youtube.com/watch?v=tv9XyEU-hwY.

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *