ΝΕΑ

Έτερος Εγώ: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της 2ης σεζόν

ο ‘Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές’ έκανε την πρεμιέρα του στην ανοιχτή τηλεόραση την περασμένη Δευτέρα στο Star, με τηλεθέαση ύψους 25.8% στο δυναμικό κοινό και 20.5% στο γενικό σύνολο. Η σειρά κράτησε υψηλή τηλεθέαση και τις υπόλοιπες ημέρες και θα ολοκληρωθεί σήμερα Πέμπτη, με το τελευταίο διπλό της επεισόδιο. Δεν θα χρειαστεί όμως να την αποχωριστούμε για πολύ.

Η Cosmote, το ορίτζιναλ στούντιο παραγωγής του ‘Έτερος Εγώ’, προχωρά σε 2η σεζόν και τα γυρίσματα ξεκίνησαν μόλις προχθές.

Η Μελλισάνθη Μαχούτ που υποδύεται τη γειτόνισσα του Δημήτρη Λαΐνη, Τόνια, και έχει προταθεί για βραβείο BAFTA για τον ρόλο της ως Κασσάνδρα στο video game ‘Assassin’s Creed: Odyssey’, μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία τους στο Instagram της.

(Μαρικάκι, λείπεις).

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας που δημιούργησε αρχικά την ταινία και στη συνέχεια τη σειρά βρήκε το ιδανικό σπίτι για το όραμά του στην Cosmote TV, αφού είχε ήδη απορρίψει άλλες προτάσεις για τη μεταφορά του ‘Έτερος Εγώ’ στην τηλεόραση.

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *