ΝΕΑ

Εντυπωσιάζει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο YFSF

Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει προκαλέσει μέχρι τώρα η συμμετοχή της αγαπημένης και καταξιωμένης ηθοποιού Μίρκας Παπακωνσταντίνου στα δύο πρώτα επεισόδια του Your Face Sounds Familiar. Την έχουμε απολαύσει σε πολλές και επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και σε αξέχαστους ρόλους στο θεατρικό σανίδι . Ερμηνείες μοναδικές και ατάκες οι οποίες αγαπήθηκαν από το κοινό έχοντας αφήσει εποχή.

Είναι η πρώτη φορά όμως που την βλέπουμε στη θέση του κριτή ενός τηλεοπτικού show με το ταλέντο, τη μόρφωση, το πηγαίο χιούμορ και την κομψή κριτική της να δείχνουν πως η επιλογή της παραγωγής για τη θέση αυτή στην κριτική επιτροπή δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Τα σχόλια του κόσμου είναι μόνο θετικά καθώς η παρουσία της ξεχώρισε.

Δείτε μερικά από τα tweet του κόσμου:

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *