ΝΕΑ

Ξεκινάει η σειρά “Έτερος Εγώ”

Απόψε στις 23:20 η πρεμιέρα της σειράς «Έτερος Εγώ» στο Star

Απ όλα έχει σήμερα το τηλεοπτικό πεδίο μάχης! Master chef – Άγριες Μέλισσες αλλά και την ολόφρεσκη σειρά θρίλερ ¨’Ετερος Εγώ”! Μια βραδιά για τηλεοπτική χαλάρωση λοιπόν η σημερινή!

Υπόθεση σειράς:

Στη σημερινή Αθήνα μία σειρά δολοφονιών με τελετουργικό χαρακτήρα ακολουθούν τους άθλους του Θησέα. Ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλείται από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τον serial killer.

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *