ΝΕΑ

Μάρθα Καραγιάννη: Μίλησε η ίδια μέσα από το νοσοκομείο – Ποια είναι η διάγνωση

Ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μάρθα Καραγιάννη – Όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα 17/2, η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη εδώ και μερικές ημέρες νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο φίλος της και γνωστός ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, αποκάλυψε το χρονικό της εξέλιξης του προβλήματος υγείας και την τελική διάγνωση: «Η φίλη μου Μάρθα Καραγιάννη είχε πυρετό, πόνο στη δεξιά κοιλία και τάση για εμετό. Σκεφτήκαμε ότι πρέπει να μπούμε σε νοσοκομείο. Τη μεταφέραμε με την Ντόρα Δούμα σε κλινική, κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και σε λίγες ημέρες – από την περασμένη Πέμπτη – ο πυρετός έπεσε.

Η διάγνωση είναι χολοκυστίτιδα, μια φλεγμονή της χοληδόχου κύστης. Αν δεν υπάρξουν πέτρες, η φλεγμονή αντιμετωπίζεται με θεραπευτική αγωγή. Αν υπάρξουν πέτρες, τότε χρειάζεται χειρουργείο. Οι θεράποντες ιατροί έχουν το τελευταίο λόγο. Για να μη γράφονται πράγματα, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας λέω ότι αυτή είναι η διάγνωση». 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία ακούσαμε και τη συγκάτοικο και κολλητή φίλη της Μάρθας ΚαραγιάννηΝτόρα Δούμα, η οποία έβαλε την ίδια την ηθοποιό σε ανοικτή ακρόαση να πει μια καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό. Η κατάσταση της υγείας της ηθοποιού βαίνει καλώς και σύμφωνα με τον Δημήτρη Σούρα βρίσκεται σε άριστα ιατρικά χέρια και κάθε μέρα ρωτάει πότε θα γυρίσει στο σπίτι της.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *