ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: “Η Γεωργία Νταγάκη στη μουσική σκηνή Σφίγγα”

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ (ΜΟΝΟ ΕΙΣΟΔΟΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/02 ΣΤΙΣ 22:30μμ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ “ΣΦΙΓΓΑ” .

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

1.ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ LIKE  ΕΔΩ
2.ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
3. ΓΡΑΨΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ
4.ΚΑΝΤΕ LIKE KAI ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Γεωργία Νταγάκη στο κέντρο της πόλης!

Μετά τις εμφανίσεις της στο πλαίσιο της χειμερινής περιοδεία της με τίτλο «Winter sessions» που στέφθηκε με επιτυχία σε μεγάλες πόλεις της χώρας μας και αφού πέρασε «μαγικά» Χριστούγεννα με τον «Καραγκιόζη στο βυθό» στη σκηνή του μεγάρου μουσικής Αθηνών ήρθε η ώρα να αναμετρηθεί με την σκηνή της Σφίγγας!

Ανάμεσα στον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο θα συναντηθεί με το κοινό της για δύο Παρασκευές! 

Την τελευταία Παρασκευή του Φεβρουαρίου (28/2) και την πρώτη Παρασκευή του Μαρτίου (6/3) η Γεωργία θα ξεδιπλώσει την μαγεία της φωνής της, το πάθος που ξεχειλίζει από τις χορδές της κρητικής λύρας, και τα μυστικά του ρεπερτορίου της, σε ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με αέρα ανανέωσης και ενθουσιασμό με σκοπό να σας μείνει αξέχαστο! Δεν θα λείψουν τα τραγούδια που όλοι αγαπάμε, τραγούδια από την πορεία της και φυσικά το ολοκαίνουργιο single της «Τα ποτάμια» που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής   (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845   

sfigamusic@gmail.com
Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *