ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ

«Ο Μύλος των Ξωτικών»: Το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Ελλάδα είναι βγαλμένο από παραμύθι

Κατάμεστος από κόσμο ήταν Ο “Μύλος των Ξωτικών” το βράδυ της Κυριακής, οπότε το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδα άνοιξε τις πύλες του.

“Μύλος των Ξωτικών”: Αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία

Τα εγκαίνια τελέστηκαν παρουσία του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και περιελάμβαναν πυροτεχνήματα, χορευτικά και μουσικές του κόσμου, ενώ φέτος η θεματολογία του Μύλου των Ξωτικών είναι «Ο Καρυοθραύστης στο Βασίλειο των Χριστουγέννων».

Πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά της Ελλάδας βρέθηκε στο «Μύλο των Ξωτικών», με σκοπό να ζήσει από κοντά μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως 10 το βράδυ έως τις 6 Ιανουαρίου 2020.

Αρκετές ήταν οι φορές που ο ουρανός φωτίστηκε από πυροτεχνήματα, εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους με το μοναδικό υπερθέαμα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάθε μέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων.

“Μύλος των Ξωτικών”: Ποιες δραστηριότητες περιλαμβάνει φέτος

Και φέτος σε… πλήρη λειτουργία βρίσκονται “Το σπίτι του Αι Βασίλη“, “Το Νεραϊδόσπιτο” και “το Μαγεμένο Δάσος”, “Ο Φούρνος των Ξωτικών”, “Το Ταχυδρομείο των Ξωτικών”, “Το Σοκολατένιο Εργοστάσιο”, “Το Βασίλειο των Ζαχαρωτών”, “Το Βασίλειο των Παιχνιδιών” και άλλα πολλά.

[enimerotiko.gr]

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *