ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ “DULCE PONTES”

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ Dulce Pontes « Τα τραγούδια της θάλασσας», ΤHΝ  ΤΕΤΑΡΤΗ 04/12 ΣΤΙΣ 20:00μμ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΒΕΪΚΟΥ)

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

1.ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ LIKE  ΕΔΩ
2.ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
3. ΓΡΑΨΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ
4.ΚΑΝΤΕ LIKE KAI ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Η διάσημη ερμηνεύτρια από την Πορτογαλία, με την χαρακτηριστική, μελωδική, γεμάτη πάθος φωνή της, είναι η καλλιτέχνης που έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της «ιέρειας του φάντο», της πλούσιας μουσικής παράδοσης της πατρίδας της, την οποία η ίδια κατάφερε να ξαναζωντανέψει επαναφέροντάς τη στο διεθνές προσκήνιο . Αναμειγνύοντας το παραδοσιακό φάντο με σύγχρονα μουσικά στοιχεία, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα νέο είδος μουσικής, που τοποθετείται στον ευρύτερο χώρο της world music και έχει αποκτήσει πιστούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως έχει αναφέρει: “Τα φάντος είναι για μας τους Πορτογάλους ό,τι είναι για σας τους Έλληνες το ρεμπέτικο και για τους Ισπανούς το φλαμένκο. Όλα έχουν μέσα τους το στοιχείο του duente, που είναι μοναδικό γιατί είναι η ίδια η ζωή, το πάθος, η αγάπη, ο εαυτός μας, η γύμνια μας, το ίδιο το είναι μας. Είναι λοιπόν επόμενο να σε ελκύει αυτή η μουσική γιατί είναι η παράδοση, οι ρίζες, ο πολιτισμός μας και η κληρονομιά μας και για μένα ήταν πεπρωμένο να ασχοληθώ πολύ με τα φάντος. Ένα άλλο στοιχείο που με ώθησε σε αυτά είναι η μεγάλη μου αγάπη και αναγνώριση στο πρόσωπο της μητέρας και δασκάλας μου Αμάλια Ροντρίγκεζ, στην οποία οφείλουμε μεγάλη αγάπη και απέραντο θαυμασμό και τεράστια ευγνωμοσύνη για το μεγάλο έργο της που άφησε παρακαταθήκη σε μας τους νεότερους..”

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

DULCE PONTES
Cancao Do Mar – Τα τραγούδια της θάλασσας
CHRISTMAS THEATER
ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΒΕΪΚΟΥ)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΙΣ 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΑ (ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ)
VIP ΖΩΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 58 ΕΥΡΩ
Α ΖΩΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 48 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 40 ΕΥΡΩ

ΚΕΡΚΙΔΑ (ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΕΡΚΙΔΑΣ)
Γ ΖΩΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 32 ΕΥΡΩ
Δ ΖΩΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 26 ΕΥΡΩ
Ε ΖΩΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 18 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ-ΕΦΗΒΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ-ΑΝΕΡΓΩΝ-65+ : 25 ΕΥΡΩ
ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΕΑ (ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ): 13 ΕΥΡΩ, ΣΥΝΟΔΟΣ 18 ΕΥΡΩ

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 211 77 01 700
ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΜΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ 211 77 01 700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 77 01 700, WWW.VIVA.GRWWW.CHRISTMASTHEATER.GR

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *