ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “TCHAIKOVSKY SYMPHONY ORCHESTRA”

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «TCHAIKOVSKY SYMPHONY ORCHESTRA» ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11 ΣΤΙΣ 20:00 μμ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΒΕΪΚΟΥ)

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

1.ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ LIKE  ΕΔΩ
2.ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
3. ΓΡΑΨΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ
4.ΚΑΝΤΕ LIKE KAI ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Το 2018 αποθεώθηκε από 9.000 θεατές στο Ηρώδειο! Μια από τις σπουδαιότερες ορχήστρες της Ευρώπης,η Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι, έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα!Σε πλήρη σύνθεση, με 100 εξαίρετους μουσικούς, έχοντας στο πόντιουμ έναν ζωντανό μύθο της Ρωσικής μουσικής σχολής, τον Βλαντίμιρ Φεντοσέγιεφη ορχήστρα που πήρε το όνομά της από το σπουδαίο Ρώσο συνθέτη, Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, έρχεται να μας καθηλώσει.

Οι διάσημες μελωδίες της Λίμνης των Κύκνων, της Ωραίας Κοιμωμένης και του Καρυοθραύστη αλλά και άλλες υπέροχες συνθέσεις του σπουδαίου μουσικού και άλλων μεγάλων Ρώσων συνθετών θα παρουσιαστούν από τη μεγάλη συμφωνική ορχήστρα της Μόσχας, σε δύο μαγικές βραδιές στο ChristmasTheater!

Ένας σπουδαίος συνθέτης, μια μεγάλη ορχήστρα, μια αξέχαστη βραδιά με μουσική που μαγεύει την ψυχή!

Η TchaikovskySymphonyOrchestra (TSO) ιδρύθηκε το 1930 ως GrandSymphonyOrchestraofAllUnionRadioandCentralTelevision και ήταν η πρώτη συμφωνική ορχήστρα της Σοβιετικής Ένωσης, καθώς και η πρώτη που ερμήνευσε διεθνές ρεπερτόριο εκτός ΕΣΣΔ. Πολλοί σημαντικοί συνθέτες, όπως οι Νικολάι Γκολοβάνοφ, Ντμίτρι Σοστακόβιτς, Σεργκέι Προκόφιεφ, Αράμ Χατσατουριάν, Γκεόργκι Σβιρίντοφ, εμπιστεύτηκαν την πρώτη εκτέλεση έργων τους στην TSO, που αναγνωρίστηκε γρήγορα ως μία από τις σημαντικότερες ορχήστρες του κόσμου. Το 1993 το Ρώσικο Υπουργείο Πολιτισμού την μετονόμασε σε TchaikovskySymphonyOrchestra, για τον κεντρικό ρόλο των έργων του Τσαϊκόφσκι στο ρεπερτόριο της.

Και στις νέες εμφανίσεις στην χώρα μας, την TSO θα διευθύνει ο πολυβραβευμένος Βλαντίμιρ Φεντοσέγιεφ. Έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους μουσικούς και θεατρικούς οργανισμούς στον κόσμο (Συμφωνική Ορχήστρα της Βιέννης: επικεφαλής μαέστρος 1997 – 2006, Σκάλα του Μιλάνου, Opernhaus της Ζυρίχης κ.ά.), ο Φεντοσέγιεφ παραμένει η ψυχή της TSO, καλλιτεχνικός διευθυντής και αρχιμουσικός της από το 1974.Για αυτό διεκδικεί τον άτυπο τίτλο του μακροβιότερου μαέστρου μεγάλης ορχήστρας, παγκοσμίως.

Το πρόγραμμα των δύο συναυλιών που θα παρουσιάσει στο ChristmasTheater περιέχει τις διασημότερες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες Ρώσων συνθετών.

Πληροφορίες:

ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΣΑΪΚΟΦΣΚΙ

Διεύθυνσηορχήστρας: VladimirFedoseyev

Christmas Theater

Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου (Βεϊκου)

Παραστάσεις:

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στις 20.00

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στις 20.00

Τιμές εισιτηρίων:

Πλατεία και Κερκίδα (Θεατρικά καθίσματα)

VIPζώνη: 60 ευρώ

Α ζώνη: 50 ευρώ

Β ζώνη: 42 ευρώ

Κερκίδα (Καθίσματα κερκίδας)

Γ ζώνη: 34 ευρώ

Δ ζώνη: 26 ευρώ

Ε ζώνη: κανονικό 18 ευρώ, παιδικό – εφηβικό – φοιτητικό – 65+, ανέργων, πολυτέκνων: 9 ευρώ

Θέσεις ΑΜΕΑ (ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ): 9 ευρώ, συνοδός 18 ευρώ

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 211 77 01 700

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΜΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ 211 77 01 700

Προπώληση εισιτηρίων: 211 77 01 700 , www.viva.gr, www.christmastheater.gr

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *