ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 2016-2017

«Μου αρέσει να βρίσκω την Κωμωδία σε μικρά πράγματα»

Ο ταλαντούχος και επιτυχημένος ηθοποιός Λάμπρος Φισφής μίλησε στο Athens Art Theater και στην Άννα Χατζή για τη  παράσταση “Δες το θετικό +Μωρό” στην οποία πρωταγωνιστεί για 2η συνεχόμενη χρονιά  , το χιούμορ, τα Stand up , το τηλεπαιχνίδι “Quizdom“, το οποίο παρουσιάζει και τα επόμενα του σχέδια.

Δεύτερη χρονιά για το«Δες το θετικό + Μωρό». Πες μας λίγα λόγια για την παράσταση.
H παράσταση είναι ένας μονόλογος stand up comedy.  Μια σάτιρα της καθημερινότητας και όλων των απλών πραγμάτων που την χαρακτηρίζουν. Μια επίσκεψη στην παραλία, το να πηγαίνεις σε κλάμπ μετά τα 30, το γεύμα σε μια ταβέρνα, οι ειδήσεις στην τηλεόραση και άλλα τέτοια. Φέτος έχει μπει και ένα καινούργιο κομμάτι που έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη και τις εμπειρίες μου ως νέος πατέρας. 

Το χιούμορ θα έλεγες ότι σε χαρακτηρίζει;
Το χιούμορ είναι η δουλειά μου αλλά και ένα βασικό κομμάτι του χαρακτήρα μου. Είναι το ένα πράγμα που έχω σταθερό εδώ και πολλά χρόνια στην ζωή μου και μου δίνει χαρά. 

Ποιος ο στόχος σου μέσα από τα Stand up που ανεβάζεις;
Ο στόχος από όταν ξεκίνησα ήταν και είναι ένας. Να γελάσει και να διασκεδάσει το κοινό. Θέλω να φύγουν από το θέατρο και να πονάνε από το γέλιο. Να ξεχαστούν για λίγο. 

Αναλύεις τις λεπτομέρειες στην καθημερινότητα σου;
Ναι ασχολούμαι κατά βάση με ότι μας συμβαίνει στην καθημερινότητα. Μου αρέσει να βρίσκω την κωμωδία σε μικρά πράγματα. 

Σκέφτεσαι θετικά;
Το παλεύω. Αυτό είναι και το βασικό θέμα της παράστασης. Προσπαθώ να δίνω βάση στα μικρά θετικά πράγματα και να παραμερίζω τα αρνητικά. Κάποιες φορές το καταφέρνω. Τις πιο πολλές φορές δεν τα καταφέρνω. 

Παράλληλα σε βλέπουμε και σε ρόλο παρουσιαστή στο τηλεπαιχνίδι «QUIZDOM». Πως σου φαίνεται ο ρόλος του παρουσιαστή;
Είναι κάτι που διασκεδάζω πολύ. Μου αρέσει να γνωρίζω όλους τους παίκτες και να μαθαίνω λίγα πράγματα για την ζωή τους. Νιώθω σαν να είναι η παρέα μου και να παίζουμε όλοι μαζί το παιχνίδι. ​

Θα ήθελες να κάνεις ένα διαφορετικό είδος θεατρικού πέρα από το Stand up;

Ναι είναι κάτι που έχω στα σκαριά. Μια παράσταση με μεγαλύτερο cast και σε πιο θεατρική φόρμα. Λογικά αν όλα πάνε καλά θα το παρουσιάσουμε την επόμενη σεζόν στο θέατρο Βέμπο.  

Πως αισθάνεσαι μετά το τέλος κάθε παράστασης;
Έχω πάρα πολύ αδρεναλίνη και ενέργεια. Όταν τελειώνει η παράσταση θέλω να κάνω άλλη μια. Αλλά το κοινό δεν νομίζω ότι αντέχει. 

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *