ΝΕΑ

FOTIADIS ACTOR STUDIO

Η σχολή μας δημιουργεί πρότυπο studio Δραματικής Τέχνης όπου διδάσκονται Υποκριτική – Αυτοσχεδιασμός, Χορός και Κίνηση. Το studio αναφέρεται σε όσους επιθυμούν να εξασκηθούν στην Υποκριτική, στον Αυτοσχεδιασμό και Κίνηση, σύμφωνα με την πρότυπη εκπαίδευση όπου παρέχει η φιλοσοφία της σχολής μας. Η σχολή μας είναι αναγνωρισμένη από το κράτος, με πολυετή πορεία στον τομέα της εκπαίδευσης και στελεχώνεται από καταξιωμένους καθηγητές ενεργούς στον καλλιτεχνικό χώρο.

Το studio έχει διάρκεια 8 μηνών και στο τέλος πραγματοποιούνται εξετάσεις όπου οι μαθητές κερδίζουν Μερική Υποτροφία για το  Α έτος της Δραματικής Σχολής για το έτος 2020 – 2021.

Σκοπός είναι να εμπλουτιστούν οι γνώσεις, οι εμπειρίες, τα εκφραστικά μέσα ώστε να δημιουργηθούν οι πρώτες βάσεις των υποψήφιων σπουδαστών του προγράμματος της Δραματικής Σχολής.

Πρόγραμμα:
Κάθε  Κυριακή από 24/11 11:00 – 14:00 Υποκριτική / Αυτοσχεδιασμός  14:00 – 16:00 Χορός / Κίνηση

Έναρξη 24/11

Διδάσκουν:
Ιωσήφ Ιωσηφίδης Υποκριτική / Αυτοσχεδιασμός 
Έμιλυ Νικόλα Χορός / Κίνηση 

Επιπλέον όλοι οι μαθητές του studio έχουν πρόσβαση στα προνόμια όπου παρέχει η σχολή μας, έκπτωση στα Σεμινάρια, συμμετοχή στις δράσεις κ.α.
Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Δίδακτρα: 75€ / μήνα Εγγραφή: 20€

Αιτήσεις συμμετοχής στο fotiadis.drama@yahoo.gr ή στο τηλέφωνο 6981036690

Επικοινωνία Site: fotiadisdrama.gr Fb: Δραματική Σχολή Διομήδη Φωτιάδη  Instagram: fotiadis_drama_school E-mail: fotiadis.drama@yahoo.gr  Τηλ: 6981036690

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *