ΔΙΑΦΟΡΑΦεστιβάλ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΒΡΑΧΩΝ

Με την εντυπωσιακή συναυλία των Villagers of Ioannina City που ενθουσίασε κυριολεκτικά το κοινό με τον ήχο, τα εφέ και την ενέργεια της, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Φεστιβάλ «Στη Σκιά Των Βράχων»  αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Μιχαηλίδη.

Στο πολυποίκιλο πρόγραμμα εκδηλώσεων παρουσιάστηκαν θεατρικές παραστάσεις, αρχαίου δράματος και σύγχρονου ρεπερτορίου , συναυλίες έντεχνης,  ροκ αλλά και παραδοσιακής μουσικής, καθώς παραστάσεις από τα ερασιτεχνικά θεατρικά εργαστήρια των δύο δήμων. Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν συνολικά περίπου 75.000 θεατές. 

Σημαντικές στιγμές για το φεστιβάλ ήταν το αφιέρωμα στον Γιώργο Μιχαηλίδη σε συνεργασία με την σχολή Θεατρολογίας του ΕΚΠΑ και την επιμέλεια της Μικαελας Αντωνίου αλλά και η προβολή του ντοκιμαντέρ στη σκιά των βράχων του Χάρη Γιουλάτου (2019), της πρώτης κινηματογραφικής παραγωγής του Φεστιβάλ που υλοποιήθηκε με τη χορηγία του Ιδρύματος της Βουλής και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

Εγκαινιάστηκε επίσης η συνεργασία με τον θεσμό των ανοικτών προβολών και το Open Air Festival που είχε μεγάλη προσέλευση κοινού. Εξαιρετική ανταπόκριση είχε ο κύκλος των θεατρικών μονολόγων που πραγματοποιήθηκε με ελεύθερη είσοδο για δεύτερη χρονιά, χάρη στην υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού εκφράζει τις ευχαριστίες του στα καλλιτεχνικά σχήματα που πλαισίωσαν το πρόγραμμα του, στους χορηγούς επικοινωνίας και στους ανθρώπους που εργάστηκαν για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Ραντεβού στη σκιά των βράχων το επόμενο καλοκαίρι, στην  καθιερωμένη τα τελευταία τριάντα χρόνια, μεγάλη γιορτή ψυχαγωγίας και πολιτισμού,

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *