ΝΕΑ

“Αστέρια στην Άμμο” έρχεται στις οθόνες σας σύντομα…

Η Άννα Χατζή συνάντησε την πολυαγαπημένη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τους συντελεστές της νέας σειράς “Αστέρια στην Άμμο” στο νησί της Ρόδου όπου ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τα πρώτα επεισόδια τα οποία θα απολαύσουμε τη νέα σεζόν από τον Alpha .

Το σενάριο της νέας σειράς υπογράφει η Ρένα Ρίγγα το οποίο βασίζεται  στο ομώνυμο βιβλίο της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη . Ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Θοδωρής Νικολαΐδης .

Στους Πρωταγωνιστές θα δούμε τους: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Δημοσθένης Παπαδόπουλος , Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης, Σοφία Βογιατζάκη, Λουκία Πιστιόλα, Ρένος Ρώτας , Λαμπρινή Σκρέκα , Λουκάς Ζήκος, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Λυδία Σγουράκη, Θεόφιλος Πασχάλης, Στέλιος Ανδρονίκου, Φώτης Καράλης, Ελενα Πιερίδου.

Μία παραγωγή του Alpha Κύπρου και της εταιρείας «G&N make it productions» των Κούλλη Νικολάου και Αντρέα Γεωργίου

Δείτε τι είπε η Μίρκα Παπκωνσταντίνου:

Δημοσιεύτηκε από Athens Art Theater στις Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *