ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 2018-2019

“ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ”

Ο νέος και πολλά υποσχόμενος ηθοποιός Δημήτρης Παππάς μίλησε στο Athens Art Theater και την Άννα Χατζή για την υποκριτική, την μουσική , τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες  έκανε τα πρώτα του βήματα, την θεατρική παράσταση “Υποπτη για τον φόνο μου” σε σκηνοθεσία Βαλεντίνου Τσίλογλου στην οποία πρωταγωνιστεί φέλος, το νέο του θεατρικό ρόλο και τα επόμενα του σχέδια

Μετά από τρεις επιτυχημένες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές , σε βλέπουμε στο θέατρο σε μια νουάρ αστυνομική παράσταση. Πως είναι η μετάβαση αυτή από την τηλεόραση στο θεατρικό σανίδι

Η τηλεόραση είναι η πρώτη μου επαφή με το χώρο του θεάματος. Το θέατρο είναι κάτι διαφορετικό. Σίγουρα δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα, καθώς πέρυσι συμμετείχα σε άλλη παράσταση στο θέατρο Μπέλλος, βέβαια η φετινή παράσταση δεν έχει καμία σχέση με την περσινή μου εμπειρία, καθώς στο συγκεκριμένο έργο “Υποπτη για τον φόνο μου” ο ρόλος του Τζόρτζ Φέρμπεν που υποδύομαι έχει πολλές απαιτήσεις. Η μετάβαση λοιπόν έγινε πέρυσι που πήρα το βάπτισμα του πυρός και φέτος ήρθε η ώρα να ανακαλύψω και άλλες πτυχές του χαρακτήρα μου και να μάθω περισσότερα πράγματα, βέβαια κάτω από την καθοδήγηση του σκηνοθέτη μου.

Η τηλεόραση ήταν η πρώτη σου επαφή με το κοινό και την υποκριτική. Είναι σημαντικό για σένα το γεγονός ότι τα πρώτα σου βήματα έγιναν στον τηλεοπτικό φακό;

Μόνο ευγνώμων μπορώ να νιώθω που ξεκίνησε από την τηλεόραση καθώς απο τη στιγμή που ήταν κάτι καινούργιο για μένα η υποκριτική το κοινό με γνώρισε και με αγάπησε κατευθείαν και μπόρεσα εδώ και δύο χρόνια να δουλεύω πάνω σε αυτό και να μην μείνω χωρίς δουλειά. Βέβαια το θέατρο δεν εχει καμία σχέση με την τηλεόραση .

Ύποπτη για το φόνο μου ”  σε σκηνοθεσία Βαλεντίνου Tσιλογλου. Πώς προέκυψε η συνεργασία σας;

Είχαμε κάνει από πέρυσι μία συνάντηση με τον Βαλεντίνο. Μου έδωσε το κείμενο να το διαβάσω. Εντυπωσιάστηκα με το έργο και με το ρόλο καθώς ήταν πρόκληση για μένα ο χαρακτήρας που υποδύομαι. Έπειτα ήρθε και με είδε στην περσινή μου παράσταση και νομίζω δεν άργησα και πολύ να του πω το ναι και να συνεργαστούμε.

Ποιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό της παράστασης;

Ο έρωτας. Ο έρωτας που σε ωθεί να κάνεις οτιδήποτε στη ζωή σου. Το πόσο γρήγορα εξελίσσονται τα πράγματα και αλλάζουν οι καταστάσεις είναι αυτό που σε κρατάει μέχρι τέλους καθηλωμένο στην παράσταση αυτή. Έχει αποδοθεί πολύ κινηματογραφικά όλη η σκηνοθετική ματιά στο έργο και νομίζω αξίζει να το δείτε όλοι σας καθώς είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει ως τώρα.

Ο ρόλος σου ως αστυνομικός Τζορτζ Φέρμπεν ειναι κόντρα ρόλος σε σχέση με αυτούς  που σε έχουμε δει μέχρι τώρα;

Είναι εντελώς κόντρα ρόλος σε σχέση με την περσινή παράσταση και εννοείται δεν καμία σχέση με τους χαρακτήρες που έχω υποδυθεί τηλεοπτικά. Είναι ένας ρόλος που τον έχω αγαπήσει όμως καθώς ο Τζόρτζ είναι ένας χαρακτήρας με πολύ ενδιαφέρον .

Picture

Πλέον εισέρχεσαι στο χώρο του θεάτρου. Πώς είναι αυτή η εμπειρία. Είναι στόχος η πρόκληση;

Νομίζω πως είναι πρόκληση στο να δεις τις δυνατότητές σου, να ξεκλειδώσεις στοιχεία του χαρακτήρα σου και κακά τα ψέματα το θέατρο είναι μαγεία. Όταν είσαι πάνω στο σανίδι είσαι σε μία άλλη διάσταση που μόνο ένας ηθοποιός μπορεί να την καταλάβει οπότε θα πω πως το θέατρο είναι αγάπη.

Πέρυσι σε  θυμόμαστε στο θέατρο Μπέλος. Κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό το οποίο κανείς φέτος. Σου αρέσει να δοκιμαζεσαι σε διαφορετικα πράγματα στο χωρο της δουλειάς σου;

Εννοείται πως μου αρέσει να αλλάζω ρόλους και να πειραματίζομαι όπως σας προείπα. Είναι ωραίο να βλέπεις τις δυνατότητες σου και μέχρι που μπορείς να φτάσεις.

Πέρα από την υποκριτική ασχολείσαι με την μουσική, το μόντελινγκ. Πώς τα συνδυάσεις;

Πιστεύω πως αν θέλεις βρίσκεις χρόνο δεν είμαι ο μόνος που κάνει δυο δουλειές ταυτόχρονα. Είμαι ένα άτομο που μένει μόνο του στην Αθήνα οπότε πρέπει να κάνω πράγματα για να τα βγάλω πέρα οικονομικά.

Ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της παράστασης;

Το μόνο που μπορούμε να πούμε για τον κόσμο ειναι ένα τεράστιο ευχαριστώ. Έχουμε παίξει ήδη τρεις παραστάσεις και ήταν και οι τρεις sold out. Tους ευχαριστούμε πολύ μας δίνουν δύναμη και ώθηση να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο με το ζεστό τους χειροκρότημα!

Υπάρχουν σχέδια για το μέλλον;

Είμαι σε συζητήσεις για κάποιο γκεστ στη μέση της τηλεοπτικης περιόδου ως το τελος της και είμαι και σε συζητήσεις με δισκογραφική εταιρεία για να δούμε τι θα κάνουμε με τα τραγούδια που γράφω.

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *